Vakantiepark Rappo d Oro

 • Land:
 • Regio:
 • Ligging:Onbekend

Het vakantiepark Il Rappo d\'Oro is op tien kilometer afstand van de kust van Toscane gelegen en kent een bijzondere panoramische ligging in het heuvellandschap van Toscane. .. Lees meer

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend
Dit park heeft nog geen beoordelingen ontvangen Schrijf een beoordeling over dit park

Het vakantiepark Il Rappo d\'Oro is op tien kilometer afstand van de kust van Toscane gelegen en kent een bijzondere panoramische ligging in het heuvellandschap van Toscane.

Het nabij gelegen plaatsje Montescudai is op loopafstand van het vakantiepark bereikbaar en kent een historische waarde, die terug voert tot de middeleeuwen. Op het vakantiepark Il Rappo d\'Oro zijn er voor de gasten meerdere voorzieningen beschikbaar zoals een prachtig zwembad met een hydromassagebad en een fitnessruimte. Ook bevindt zich hier een gezellige bar en kan er heerlijke gegeten worden in het restaurant op het park, waar de Italiaanse streekgerechten uiteraard deel uitmaken van de menukaart. Wandeltochten en fietstochten kunnen door de prachtige omgeving van het park gemaakt worden, maar er kunnen ook uitstapjes worden gemaakt naar onder meer Florence en Pisa.

Accommodaties Il Rappo d\'Oro

Het vakantiepark Il Rappo d\'Oro is kleinschalig van opzet en kent een gemoedelijke sfeer. De accommodaties bestaan uit vakantiewoningen en uit een hotel. Er zijn hoogteverschillen op het park, zodat mensen die slecht ter been zijn daar rekening mee kunnen houden. Er zijn drie typen vakantiewoningen beschikbaar zoals een studio voor maximaal twee personen met een eigen balkon of terras, een driekamer vakantiewoning voor maximaal zes personen en een tweekamerwoning voor vier personen. De inrichting kan overigens per vakantiewoning enigszins verschillen, maar elke accommodatie heeft wel een eigen balkon of terras. De badkamer is voorzien van een bad of douche en een toilet. De keukenhoek is voorzien van een kooktoestel met twee of vier pitten.

Foto's Vakantiepark Rappo d Oro

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend

Bekijk Vakantiepark Rappo d Oro op de kaart

Betekenis van de punten op de kaart:

Geselecteerde vakantieparken

Vakantieparken in de buurt

U kunt Vakantiepark Rappo d Oro onder andere boeken bij:

 • Vacanceselect

  Vacanceselect

  0 / 10

  Er zijn nog geen reviews voor deze organistatie beschikbaar. KLIK HIER om de eerste review over Vacanceselect te geven.

  Boeken bij Vacanceselect
  Algemene indruknvt
  Prijs/kwaliteit verhoudingnvt
  Klantenservicenvt
  Makkelijk online boekennvt
  Plaats zelf uw review »