Vakantiepark Tize Village

 • Land:
 • Regio:
 • Ligging:Aan de kust

Het ruim opgezette vakantiepark Tize Village aan de Adriatische Rivièra is zeer geschikt voor families met jonge kinderen. .. Lees meer

Faciliteiten
 • Buitenzwembad
Dit park heeft nog geen beoordelingen ontvangen Schrijf een beoordeling over dit park

Het ruim opgezette vakantiepark Tize Village aan de Adriatische Rivièra is zeer geschikt voor families met jonge kinderen.

Het vakantiepark bevindt zich op een rustige locatie op een afstand van negenhonderd meter van het strand en wordt omringd door een prachtig pijnbomenbos. Het gezellige centrum van Rosolina is bereikbaar over een afstand van vijfhonderd meter. De gasten van Tize Village kunnen gratis gebruik maken van de shuttle service naar het strand. Het vakantiepark beschikt over een prachtig zwembad met Olympische afmetingen en een groot zwembad voor de kinderen. Een badmuts is verplicht. Er is op het park een restaurant/pizzeria aanwezig met de mogelijkheid om maaltijden af te halen. Ook is er een minmarkt met een divers aanbod van producten om zelf maaltijden te bereiden. Tot de faciliteiten behoren verder een speeltuin, sportvelden, minigolf en een uitgebreid animatieprogramma. Kinderen kunnen ook paardrijden en volwassenen kunnen boogschieten of fitnessen bij het strand. Voor de ligbedden op het strand en bij het zwembad wordt een vergoeding gevraagd en dat geldt ook voor het gebruik maken van internetfaciliteiten, jacuzzi en wasmachines.

Accommodaties vakantiepark Tize Village

De accommodaties op het vakantiepark Tize Village onderscheiden zich in tweekamer appartementen en driekamer appartementen. De laatste categorie kent drie varianten voor een variërend aantal personen van vier, vijf of zes personen. De keuken beschikt over een complete inrichting en verder is er standaard telefoon, televisie en een gratis kluisje aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Alle accommodaties beschikken over een terras of balkon met een barbecue en een zitje.

Foto's Vakantiepark Tize Village

Faciliteiten
 • Buitenzwembad

Bekijk Vakantiepark Tize Village op de kaart

Betekenis van de punten op de kaart:

Geselecteerde vakantieparken

Vakantieparken in de buurt

U kunt Vakantiepark Tize Village onder andere boeken bij:

 • De Jong Intra

  De Jong Intra

  0 / 10

  Er zijn nog geen reviews voor deze organistatie beschikbaar. KLIK HIER om de eerste review over De Jong Intra te geven.

  Boeken bij De Jong Intra
  Algemene indruknvt
  Prijs/kwaliteit verhoudingnvt
  Klantenservicenvt
  Makkelijk online boekennvt
  Plaats zelf uw review »